Tidslinje för skadegörelse mot:

Hyresgästkassan AB: Detta oskyldiga bolag har drabbats hårt av hänsynslösa attacker. Följ attackerna!

Vem attackerar?

Hyresgästföreningen

Hem & Hyra

Foodmonitor

Olika Facebookgrupper

Olika Twitterkonton

Följ tidslinjen!

Här kan du följa den attackerande tidslinjen mot Hyresgästkassan AB.

Okt 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Attackerna på börjas år 2016 efter rädsla för konkurrens

Hyresgästföreningen tillsammans med deras medlemstidning Hem & Hyra får höra talas om att Hyresgästkassan AB är aktiva och erbjuder konkurrens. Tjänster säljs till hyresgäster i Sverige.

Detta accepteras varken av Hyresgästföreningen eller tidningen Hem & Hyra och dessa två aktörer påbörjar då sin svartmålning av Hyresgästkassan samt företrädarna för Hyresgästkassan av ren ilska. Man ogillar konkurrens.

Det är värt att notera att Hyresgästföreningen tillsammans med Hem & Hyra säljer exakt samma tjänster som Hyresgästkassan. 

Nov 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra jagar företrädarna för Hyresgästkassan

Hem och Hyra tidningen tillsammans med journalister anställda av Hem & Hyra börjar att jaga företrädarna för Hyresgästkassan och besöker dessa på deras arbetsplats och rapporterar om detta i sin medlemstidning där man tycker att det är fullt normalt att förfölja människor på deras arbetsplatser.

Nov 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra ljuger och svartmålar företrädare för Hyresgästkassan som bedrägeridömd

Hem & Hyra gör allt i sin makt för att släcka ner Hyresgästkassan och man väljer att gå så långt där man ljuger i sin tidning och målar ut företrädaren för Hyresgästkassan som en bedrägeridömd brottsling vilket givetvis inte stämmer.

Nov 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra samt Hyresgästföreningen mobbar Hyresgästkassans kundtjänst

Hem & Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen ringer dagligen in till Hyresgästkassans kundtjänst och mobbar dess personal på diverse olika sätt. Allt för att göra det så obehagligt som möjligt.

Dec 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hyresgästkassan lägger ner sin verksamhet påstår Hem & Hyra

Hem & Hyra tidningen fortsätter att skriva missvisande information om Hyresgästkassan AB. Bl.a påstår Hem & Hyra att Hyresgästkassan har lagt ned sin verksamhet.

Dec 2016 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra och Hyresgästföreningen sprider på Facebook, twitter och andra sociala medier att Hyresgästkassan är en bluff

Hem & Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen sprider information på Facebook, twitter samt andra sociala medier att Hyresgästkassan är en bluff som lurar hyresgäster på pengar i ett ytterligare försök att förmå hyresgäster att välja bort Hyresgästkassan.

Jan 2017 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra och Hyresgästföreningen fortsätter sprida lögner om Hyresgästkassan på Facebook

Hyresgästföreningen tillsammans med Hem & Hyra fortsätter att sprida lögner om Hyresgästkassan AB på Facebook.

Feb 2017 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Företrädare för Hem & Hyra samt Hyresgästföreningen hånar Hyresgästkassan AB i mejlutskick

Hem & Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen mejlar till Hyresgästkassan AB och klagar på deras svenska och tycker att dessa är outbildade som inte kan tala och skriva på en svenska som enligt Hem & Hyra samt Hyresgästföreningen bör talas av alla som bor i Sverige. 

Mar 2017 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Ovetandes sker det en dominoeffekt av osanningar mot Hyresgästkassan av andra medier med anledning av att källan Hem & Hyra i flera års tid ljugit om Hyresgästkassan AB.

Med anledning av Hem & Hyras besatthet av Hyresgästkassan så börjar andra medier att tro att historian om Hyresgästkassan stämmer men i själva verket är allt en lögn som endast har skapats för att kunna skada Hyresgästkassan på bästa möjliga sätt.

Sep 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hyresgästkassan påbörjar sin marknadsföring

September år 2020 så påbörjar Hyresgästkassan AB en ordentlig marknadsföring och detta får Hem & Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen reda på och fortsätter då att måla ut Hyresgästkassan som en bluff som lurar hyresgäster pengar. Samma rapportering som skedde år 2016 sker nu även år 2020 med skillnaden att Hem & Hyra nu verkar strunta i alla spelregler och kliver över till att eventuellt begå brott.

Sep 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Hem & Hyra: Hyresgästkassan är ett bedrägeri och företrädarna har lurat människor på 20 miljoner kronor

Hem & Hyra fortsätter att i sin tidning likt år 2016 att hitta på vad som helst för att försöka lura i hyresgäster i Sverige att Hyresgästkassan är ett bedrägeri. Nu väljer Hem & Hyra en allt mer aggressiv ton och skriker rakt ut att Hyresgästkassan AB är ett bedrägeri och företrädarna har lurat människor på miljonbelopp vilket givetvis inte stämmer.

Sep 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Chefredaktören för Hem & Hyra talar ut i Aftonbladet och försöker återigen måla ut Hyresgästkassan som ett bedrägeri samt måla ut företrädarna som bedrägeridömda

Chefredaktören för Hem & Hyra talar ut i Aftonbladet och målar ut Hyresgästkassan som bedrägeridömda kriminella som skickar bluffakturor till Hyresgäster i Sverige. Samma chefredaktör försöker även svartmåla andra företag som företrädarna för Hyresgästkassan har styrelseposter i.

Sep 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Chefredaktören: Hyresgästkassan är ett hot mot demokratin

I ett sista andetag försöker Chefredaktören i en Aftonbladet intervju påstå att Hyresgästkassan är ett hot mot demokratin med anledning av att Hyresgästkassan försvarar sig mot de anklagelser som inkommit mot Hyresgästkassan i hela 4 år. Resonemanget verkar vara så att Chefredaktören försöker lura i Aftonbladet läsarna att hon har sista ordet i dessa attacker. 

Okt 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Foodmonitor.se bloggaren som jagar företrädarna för Hyresgästkassan sätter fart och mobbar Hyresgästkassan

Foodmonitor.se påbörjar egentligen sin rapportering om Hyresgästkassan långt innan oktober år 2020 och gör detta med en mycket stor besatthet av företrädaren för Hyresgästkassan och har rapporterat om denne i flera månader och vi har inte lyckats hitta ett annat motiv än att Foodmonitor verkar vara avundsjuk på Hyresgästkassan samt företrädaren.

Okt 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Foodmonitor kallar Hyresgästkassans företrädare för en hatisk man som hotar på nätet

Foodmonitor har aldrig någonsin träffat eller pratat med Hyresgästkassans medarbetar, företrädare eller någon med koppling till dessa personer men trots detta rapporterar han om företrädarna för Hyresgästkassan dagligen i flera månader på ett väldigt negativt sätt som uppfattas som brottsligt vilket tingsrätten får titta på.

Okt 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Foodmonitor.se stäms i domstol av Hyresgästkassan

Med anledning av den sjukliga besatthet Foodmonitor har så väljer man att stämma den ansvarige utgivaren för Foodmonitor i domstol för att få ett slut på den besatthet som finns hos Foodmonitor. 

Okt 2020 Hem & Hyra Hyresgästföreningen
Chefredaktören för Hem & Hyra stäms i domstol av Hyresgästkassan

Med anledning av den sjukliga besatthet som finns hos Hem & Hyra tillsammans med flera tusentals lögner som pågått i hela fyra år så väljer man att stämma den Chefredaktören för Hem & Hyra i domstol.

Desinformation idag?

Utan att du själv oftast känner till det så förekommer det oerhört mycket desinformation om olika individer och företag ute i internetvärlden. Vi försöker åtminstone ge dessa upprättelse. Informationsombudsmannen gör sitt bäst för att upplysa människor om sanningen.

Mejla oss

hej@informationsombudsmannen.se


Undrar du över något så är du mer än välkommen att kontakta oss.